Web Tasarım

Anasayfa » Web Tasarım

Bizim için web site tasarımı, resimleri ve yazıları bir web sayfası üzerine gelişi güzel yerleştirip, bu sayfaları bir birine bağladıktan sonra gösterişli animasyonlarla göz boyamak değildir. Özellikle, siteyi güncellemelerden yoksun bırakarak yalnızlığa terk etmek hiç değildir.

Müşterilerimiz için uluslararası standartlarda web sitelerini nasıl yarattığımızı ve onları nasıl geliştirdiğimizi sıralayalım.

Yaptıkları işi onlardan dinleyerek kavrarız
Tecrübelerimiz; Müşterilerimizin bugüne kadar getirdikleri işlerini bir anda derleyip ortaya koyamadıklarını göstermektedir.
Böylece, İnternet danışmanımız size hazır sorular yönelterek, zihninizde parça parça dağılmış işinizi düzen içinde bir araya getirir. İnternet danışmanımız beklentilerinizi kavrayıp, sizin ihtiyacınız olan çözümlere odaklanır.

Müşterilerimizle aynı işi yapan yurtiçi/yurtdışı İnternet sitelerini inceleriz
İşinize eş değer kişi veya kuruluşların web sitelerini enine boyuna inceleyerek çarpıcı fikirleri bir araya getiririz. Altını çizrek söylüyoruz; Asla, bir tasarımı kopyalamak ve oradaki fikirleri aynısı ile oluşturmak işimiz değildir.

Sadece onlar için hazırladığımız özel anketi doldururlar
Web sitesi için gerekli içeriklerin en hızlı, kolay ve doğru bir şekilde bir araya getirilebilmesi için özel hazırlanmış bir anketimiz mevcuttur. Anketimizi incelemek için tıklayınız. Böylece, müşterilerimiz bu pratik uygulama ile akıllarına gelmeyen konuları kısa soru ve cevaplar vererek web sitelerinin eksiksiz bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olurlar. Gelen anket cevapları ile metinler dil kurallarına uygun bir şekilde titizlikle ve en ince detayına kadar tek tek kaleme alınır. Moda ayakkabı alanında lider olan ortaklarımızı ziyaret edin!

Web tasarımın oluşturulması
İnternet danışmanımız tarafından sitenizin içerik yapısı ortaya çıktıktan sonra web tasarım uzmanımız gerekli her türlü logo, fotoğraf, grafik vb. nesneyi sizden e-posta veya kargo yoluyla teslim alır. Grafik sayfa tasarımları oluşturulduktan sonra onayınız için size sunulur. Onayınız ile birlikte grafik taslaklar web sayfası haline getirilmeye başlanır.

Lisan
Türkçe olarak hazırlanan web sitenizin diğer dillerde de hizmet vermesini arzu ederseniz, tercüme hizmetleri de verilebilmektedir. Çoğunlukla, sitenin ana dili ile siteyi oluşturduktan ve olgunlaştırdıktan sonra diğer dillerdeki sürümünü hazırlamaya geçeriz.

Sitenizin arama motorlarında kolaylıkla bulunabilmesi
Bu konuda sitenizin içine web sitenizin konusu veya işinizle ilgili kısa anahtar kelime dizinlerini yerleştiririz. Böylece, internet kullanıcıları siteniz veya işiniz ile ilgili anahtar kelimeleri girdikleri zaman, karşılarına çıkma olasılığını yükseltirsiniz.

Proje tamamlandıktan sonra müşterilerimizle bağlantı asla kesilmez
Proje tamamlandıktan sonra geliştirilecek yeni projeler ve fikirler çoğalacaktır. Bunlarla ilgili hizmetlerimiz aşağıda sıralanmıştır.

• İnternet reklamcılığı
• E-Ticaret
• E-Katalog
• İçerik yönetimi
• Toplu e-bülten gönderimi
• Web programlama
• İçerik yönetim desteği

Sitenizde yapılacak bir güncelleme veya yeni bir İnternet projesi için her zaman telefonun öbür ucunda tanıdığınız bir müşteri yetkilimiz size yardımcı olacaktır.